+45 2012 3143 | mpj@mpj-wellness.dk

Renu 28

Renu 28

RENU 28 er fremtidens hudpleje

Fremtidens hudpleje på en helt naturlig måde!

RENU 28 er en gel der tilfører styrke og elasticitet til hud og celleproduktion og støtter din krops naturlige bestræbelser på at holde din hud sund. Produktet giver en nænsom og effektiv behandling som reparerer beskadiget hud og forsinker bl.a. ældning. Produktet kan bruges overalt på kroppen og til alle formål. Det betegnes som fremtidens hudpleje.

RENU 28 – et unik gel

Gennem Redox Signal teknologien* giver denne unikke gel afgørende støtte til alle vigtige cellulære funktioner, som er grundlaget for din huds struktur og sundhed. Det er afgørende for alle levende cellers sundhed, at kommunikationen mellem cellerne fungerer optimalt. Redox Molekyler er grundlaget for denne kommunikation og det er det denne gel indeholder. Renu 28 er helt ugiftig og består af kun 4 ingredienser, er fri for konserveringsmidler, ingen parabener, allergivenlig og tilstopper ikke porrerne.

Det unikke gel er testet og dokumenteret af kendte laboratorier som Dermatest og Stephens. Dermatest har bl.a. lavet en 12 ugers cellulitis-test som viser en markant forbedring.

Kontakt os

Ønsker du flere informationer om RENU 28? Kontakt os på tlf. 20123143, på mail mpj@mpj-wellness.dk. Ved spørgsmål er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.