+45 2012 3143 | mpj@mpj-wellness.dk

Frugtsyre behandling

Frugtsyre behandling

Forbered dig på at blive imponeret over AHA behandlingens dybdevirkende effekt, der øjeblikkeligt øger hudens fugtniveau. AHA fjerner øjeblikkeligt døde hudceller i hudens øverste lag, ved at opløse forbindelsen mellem dem. Huden kommer til at se friskere og glattere ud, og celledelingen stimuleres. Frugtsyre peelingen er med til at booste hudens produktion af collagen og elastin, der får din hud til at synes yngre.

Når frugtsyren kommer på huden, vil du opleve en prikkende fornemmelse der hurtigt fortager sig igen. Huden kan være let rødlig lige bagefter, og man må ikke opholde sig direkte i solen i dagene efter. Intenst ophold i solen igennem en længere periode kan resultere i hudskader på den frugtsyrebehandlede hud, der netop vil være ekstra sart og modtagelig for ydre påvirkninger mens frugtsyrebehandlings forløbet står på.

Det er nødvendigt at man køber en AHA peeling ampul med hjem, ampullen koster kr. 200.- og anbefales ALTID efter frugtsyrebehandling.

Ampullen indeholder Vegansk Hyaluronsyre serum uden tilsætningsstoffer og er dermed uden duft. Velegnet til at smøre direkte oven på huden.

Pris kr. 450,-

Varighed 50 minutter.

frugtsyre behandling