+45 2012 3143 | mpj@mpj-wellness.dk

DermaOXY

DermaOXY – En dansk udviklet anti-age behandling

DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en synligt sundere hud.

Oxygenbehandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner.

Hvordan fungerer en oxygenbehandling?

Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis – hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.

Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser, hvilke også gør at cremer og serum, på egen hånd, faktisk har meget svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag.

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti rynke komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinyl der stimulere cellefornyelsen.

Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

Oxygenbehandlingens effekt:

– Stimulerer produktionen af kollagen
– Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
– De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
– Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
– Synligt resultat 20 min efter behandlingen.

DermaOxy hovedbund

200/695,-

Denne behandling er fantastisk god og effektiv til pletvis hårtab eller, pludselig opstået hårtab eller hvis du har været i kemo behandling. Det er en dejlig behandling, med den specielle Hair serum, som får dit hår til at vokse hurtigere ud.

Oxygen behandling. ANSIGT

750,-

Er den mest populære opstrammende behandling. Huden boostes med ren hyaluron, fugt, og opstrammende serum. Økologisk. DermaOxy er perfekt til træt, kedelig, tør og hud med fine linjer. Vores mest solgte.

Oxygen behandling. ANSIGT OG HALS

795,-

huden renses og boostes, med skønne økologiske serum. Perfekt til træt, tør, hud med fine linjer. Din hud vil elske denne behandling. Anbefaler 6 behandlinger, for optimal udnyttelse, af vores virksomme serum. Vores mest solgte

Oxygen behandling. HALS alene

200,-

Hvis din hals er træt, grå og kedelig, så er det denne behandling den trænger til. Ren økologisk hyaluron serum og opstrammende syn serum, boostes ind i huden. Vores mest solgte.