+45 2012 3143 | mpj@mpj-wellness.dk

ASEA VIA Omega

VELKOMMEN ASEA VIA OMEGA! ❤️

Giv din krop, hvad den har brug for i dag – med ASEA VIA Omega, hjerte, hjerne og vision formel! Dette kosttilskud fremstilles af den friskeste fiskeolie i industrien, vildfanget fra en naturlig, bæredygtig kilde, der giver både EPA og DHA i naturlige forhold for at hjælpe med absorptionen.

Din krop er afhængig af essentielle fedtsyrer, især omega 3 og 6, for fuldstændig sundhed. De fleste af os får masser af omega 6 fra plantekilder (og fra forbrugende husdyr, der spiser disse planter). Men det er omega 3 fedtsyrer, der findes i frisk fisk, vi er mere tilbøjelige til at mangle.

Utilstrækkelig omega-3 fedtsyrer i kosten kombineret med for meget indtag af omega-6 fedtsyrer menes at bidrage til en række fælles sundhedsmæssige betænkeligheder. ASEA VIA Omega giver omega-3 fedtsyrer med naturlige forhold af EPA og DHA, at kroppen anerkender som indfødte, hvilket hjælper i absorption.

FORDELE

Understøtter hjerte-kar-sundhed*
Giver naturlige EPA og DHA nøgletal til støtte i absorption *
Understøtter hjernens sundhed*
Super supplement sammen med ASEA REDOX
*Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

ASEA Omega